Com escollim el repertori de 27Notes?

0

L’Enric i la Judit, som de generacions diferents, però tenim en comú que ens agrada tota la bona música. Per aquest motiu, el nostre repertori és  una mica eclèctic, perquè no ens fem enrere davant cap estil musical. A l’hora d’escollir repertori, proposem cançons que, sovint, algú dels dos no ha escoltat mai.  I això ens enriqueix. Ens enriqueix en cultura musical. La Judit està descobrint cançons i artistes boníssims i poc comercials de fa unes dècades i l’Enric està descobrint cançons més actuals, que tampoc sonen a la ràdio.

Tot i així, tenim un problema: a tots dos ens agraden molt les balades, i com podreu comprovar, és el que trobem majoritàriament en el nostre repertori.

Cada cançó que escollim, ens porta molta feina, sobretot a l’Enric. No ens agrada fer fotocòpies, i per tant, després de comprovar que el to de cada cançó sigui l’adient, totes són arranjades pel nostre guitarrista.

Habitualment ens compliquem la vida, poques de les cançons que escollim, són senzilles de tocar. Ens agrada poder educar l’oïda de l’espectador, amb acords dels quals fuig la música més comercial.