Aprofita el potencial de la música en DIRECTE

0

Fidelitza els teus clients: A més de complaure els paladars,un restaurant pot oferir diversos serveis que estimulin els sentits dels seus comensals i, la música  en directe, és sens dubte, un d’ells. S’ha comprovat que té un important efecte sobre l’experiència del client i en l’impacte sobre les seves decisions de compra.

Atrau clients de tot tipus: La música en directe és un estímul que tant pot acompanyar la vetllada romàntica d’una parella, com animar a un grup d’amics. També és un plus per a trobades de companys de feina o fins i tot pels clients que mengen sols. És un element addicional per centrar l’atenció i sentir-se més còmodes.

Destaca de la competència: Menjar escoltant bona música sempre serà un plaer major, per tant, els clients preferiran restaurants que comptin amb aquest servei.

Reforça la imatge de marca: La música en directe pot adaptar-se molt bé a les necessitats del negoci i a l’objectiu que es vulgui aconseguir. Permet reforçar les nits mortes, potenciar els caps de setmana, i servir de recolzament a esdeveniments especials esporàdics.