Fidelitza els teus clients oferint música en directe

0

Per a potenciar la fidelització dels clients, a més de complaure els paladars, un restaurant pot oferir diversos serveis que estimulin els sentits dels seus comensals i, la música en directe, és sens dubte, un d’ells.

S’ha comprovat que té un important efecte sobre l’experiència del client i en l’impacte sobre les seves decisions de compra.

És cert, que molts gerents, no tenen en compte aquesta estratègia ja que els hi sembla complicada d’implementar, però volem mostrar que pot ser molt fàcil i reportar molts beneficis al restaurant.

1)      Música per a diversos tipus de clients

L’avantatge principal, és que la música en directe és un servei que permet fidelitzar clients de tot tipus. La música és un estímul que acompanya molt bé la vetllada romàntica d’una parella, anima al grup d’amics i completa satisfactòriament l’experiència dels millennials. També és un plus per a trobades de companys de feina o fins i tot pels clients que mengen sols. Doncs serveix com a element addicional per centrar l’atenció i sentir-se més còmodes.

2)      Ajuda a destacar de la competència

Menjar escoltant bona música sempre serà un plaer major, per tant, els clients prefereixen restaurants que comptin amb aquest servei. La música en directe és un servei que pot adaptar-se molt bé a les necessitats del negoci i a l’objectiu que es vulgui aconseguir. Permet reforçar les nits mortes, potenciar els caps de setmana, i servir de recolzament a events especials esporàdics. En qualsevol dels casos, ajuda a reforçar la imatge del restaurant davant de la competència.

 

Recorda que per a què hi hagi una coherència en el teu local, estaria bé que l’equip mostri interès per la música que oferiu. Un cambrer gaudeix de l’ambient de la mateixa manera que ho fa un comensal.

És importat oferir una experiència sensorial més completa que combini un deliciós menjar, millor atenció i per suposat un ambient amenitzat per melodies que potenciaran la fidelització d’aquests clients, ja que amb aquests estímuls voldran repetir.

Contacta amb nosaltres: play@27notes.com